Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu
Francuska salata à la bio&bio
Napravi finu i zdravu vegansku varijantu francuske salate po receptu Jadranke Boban Pejić.
45min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:16.12.2016
Oguli batat i celer i nareži na kockice. Operi mrkvu i nareži na kockice. U posudi zakuhaj vodu s malo soli pa 2-3 minute prokuhaj prvo mrkvu, pa onda batat, nakon batata grašak i na kraju celer. Ostavi povrće da se ohladi. Za to vrijeme nareži krastavce na kockice. Pomiješaj s tofunezom i umiješaj sojin jogurt. Po želji dodaj soli, papra i mladi luk ili peršin ili kopar.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar