Datum objave:
16.12.2016
Oguli batat i celer i nareži na kockice. Operi mrkvu i nareži na kockice. U posudi zakuhaj vodu s malo soli pa 2-3 minute prokuhaj prvo mrkvu, pa onda batat, nakon batata grašak i na kraju celer. Ostavi povrće da se ohladi. Za to vrijeme nareži krastavce na kockice. Pomiješaj s tofunezom i umiješaj sojin jogurt. Po želji dodaj soli, papra i mladi luk ili peršin ili kopar.
Pogledaj recept za tofunezu.
- 3 bijela batata srednje veličine
- 3 veće mrkve
- 2 šalice graška
- 1 staklenka Zrno ukiseljenih krastavaca
- 1 manji celer
- 200 g veganske majoneze
- 2 mala sojina jogurta
- Po želji mladi luk, peršin ili kopar
- Po želji prstohvat soli
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!