Kategorije
Početna Recepti Francuska salata à la bio&bio
Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu

Francuska salata à la bio&bio

Napravi finu i zdravu vegansku varijantu francuske salate po receptu Jadranke Boban Pejić.

45min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 16.12.2016

Oguli batat i celer i nareži na kockice. Operi mrkvu i nareži na kockice. U posudi zakuhaj vodu s malo soli pa 2-3 minute prokuhaj prvo mrkvu, pa onda batat, nakon batata grašak i na kraju celer. Ostavi povrće da se ohladi. Za to vrijeme nareži krastavce na kockice. Pomiješaj s tofunezom i umiješaj sojin jogurt. Po želji dodaj soli, papra i mladi luk ili peršin ili kopar. 

Pogledaj recept za tofunezu

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)