Fusilli od timilije sa začinskim umakom
La Bio Idea majstor kuhanja, strastven i simpatičan chef Felice, predlaže da isprobaš poseban okus sicilijanske tjestenine od timilija pšenice s umakom i začinima. Buon appetito!
15min
Vrlo jednostavna priprema

Datum objave:
20.10.2017
- U dubljoj tavi, na maslinovom ulju pirjaj nasjeckani luk, češnjak i ružmarin te zalij bijelim vinom.
- Dodaj La bio Idea umak za tjesteninu od rajčice i bosiljka te sve pomiješaj.
- U međuvremenu, u puno vode skuhaj fusille od timilije, 7 minuta - al dente.
- Posoli po želji i posluži s rukolom.
- 200 g La Bio Idea fusilla od timilije
- 3 žličice maslinovog ulja
- 2 glavice luka
- 2 režnja sitno sjeckanog češnjaka
- 1 teglica La bio Idea umaka za tjesteninu s rajčicom i bosiljkom (ili umaka s mascarpone sirom)
- Morska sol
- Grančica ružmarina
- ½ čaše bijelog vina
- Svježa rukola
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar