Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Fusilli od timilije sa začinskim umakom
Felice Cicora, La Bio Idea

Fusilli od timilije sa začinskim umakom

La Bio Idea majstor kuhanja, strastven i simpatičan chef Felice, predlaže da isprobaš poseban okus sicilijanske tjestenine od timilija pšenice s umakom i začinima. 

Datum objave: 20.10.2017

U dubljoj tavi, na maslinovom ulju pirjaj nasjeckani luk, češnjak i ružmarin te zalij bijelim vinom. Dodaj La bio Idea umak za tjesteninu s tostiranim češnjakom i sve pomiješajte. U međuvremenu, u puno vode skuhaj fusille od timilije, 7 minuta - al dente.  Posoli po želji. Posluži s bosiljkom ili rukolom. Buon appetito!

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena
Nema komentara. Budi prvi!

200 g La Bio Idea fusilla od timilije
3 žličice La bio Idea maslinovog ulja
2 glavice luka
2 režnja sitno sjeckanog češnjaka
1 teglica La bio Idea umaka za tjesteninu s tostiranim češnjakom (ili umaka s mascarpone sirom)
Morska sol
Grančica ružmarina
½ čaše bijelog vina
Svježi bosiljak i/ili rukola

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)