La Bio Idea majstor kuhanja, strastven i simpatičan chef Felice, predlaže da isprobaš poseban okus sicilijanske tjestenine od timilija pšenice s umakom i začinima. Buon appetito!
15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:20.10.2017
U dubljoj tavi, na maslinovom ulju pirjaj nasjeckani luk, češnjak i ružmarin te zalij bijelim vinom.
Dodaj La bio Idea umak za tjesteninu od rajčice i bosiljka te sve pomiješaj.
U međuvremenu, u puno vode skuhaj fusille od timilije, 7 minuta - al dente.
Posoli po želji i posluži s rukolom.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar