Kategorije
Početna Recepti Fusilli s pestom od graška, sušenim rajčicama i rukolom
bio&bio tim

Fusilli s pestom od graška, sušenim rajčicama i rukolom

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 17.04.2024

Priprema:

  1. Stavite vodu u lonac i ostavite da proključa. Dodajte krupnu sol i nakon toga tjesteninu. Kuhajte 10 minuta, al dente.
  2. Dodajte sve sastojke za pesto od graška u multipraktik i blendajte dok smjesa ne postane homogena. Ulijte pesto u veliku tavu na laganoj vatri.
  3. Ocijedite tjesteninu; sačuvajte 1 šalicu vode od kuhanja. Dodajte tjesteninu u tavu s pestom.
  4. Dodajte sušenu rajčicu i rikolu. Nastavite kuhati još 1-2 minute. Ukoliko se umak krene sušiti, dodajte 2-3 žlice vode od kuhanja. Stavite tjesteninu na tanjur i ukrasite je naribanim parmezanom i koricom organskog limuna, po ukusu.
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Sastojci

  • 500 g Integralne tjestenine fusilli od pira
  • 100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 150 g kuhanog graška
  • 5-6 listića mente
  • 20 g bosiljka
  • 1/2 režnja češnjaka
  • 35 g oljuštenih oraha
  • 20 g parmezana
  • prstohvat soli
  • prstohvat crnog papra

 

Umak

  • 150 g sušenih rajčica
  • 30 g rukole
  • prstohvat parmezana
  • 1 limunova korica

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)