Ovo je klasik među zimskim jelima. Recept je vrlo jednostavan i ukusan, svakako probajte.
30min
Jednostavna priprema
Datum objave:02.01.2015
Zima bi bila nezamisliva bez graha s kiselom repom ili kiselim kupusom! Probajte ovaj jednostavan recept i slobodno eksperimentirajte s raznim kombinacijama začina.
Na maslinovom ulju nekoliko minuta pirjajte kiseli kupus ili repu. Dodajte procijeđeni kuhani grah i pirjajte ga poklopljenog na laganoj vatri 10-15 minuta. Sve promiješajte, dodajte sitno narezani peršin te sol i papar. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
2 šalice kuhanog graha
1 šalica kisele repe ili kupusa
2 žlice maslinovog ulja
2 žlice usitnjenog peršina
sol i papar po želji
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar