Kategorije
Početna Recepti Hrskavi tofu u bezglutenskoj tempuri
Klara Bertek, chefica Zrno bio bistroa

Hrskavi tofu u bezglutenskoj tempuri

Chefica Klara nam je otkrila tajnu ukusne i zdrave bezglutenske tempure.

30min
Srednje složena priprema
Datum objave: 09.02.2021

Tofu nareži na šnite i stavi ga u marinadu od tamarija, češnjaka i origana i ostavi da se marinira minimalno 30-60 minuta. Nakon što je tofu spreman, pomiješaj sve suhe sastojke za bezglutensku tempuru i lagano ulijevaj pivo dok ne dobiješ smjesu nešto gušću od smjese za palačinke. Marinirani tofu uroni u tempuru i prži u ulju do zlatne boje.

Pogledaj kako smo s Klarom pripremali hrskavi tofu u bezglutenskoj tempuri na našem Instagram Live bio&bio doživljaju.

Marinada

Bezglutenska tempura

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)