Kategorije
Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu

Humus

Humus je hranjiv i strašno ukusan. Osnovni recept vrlo je jednostavan. Jedini trik na koji ne zaboravite: kuhajte slanutak dok ne postane vrlo mekan jer će jedino tako humus biti dovoljno kremast. Uživajte!

50min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 09.06.2014

Ovo će biti najkraći i najjednostavniji opis postupka ikad! :)
Usitnite češnjak pa sve sastojke izmiksajte u namaz. U slast!

Recept i fotografija preuzeti iz kuharice Ljeto, Jadranke Boban Pejić.
Fotografija: Dag Oršić
Stiliziranje hrane: Željka Fordren-Jambrešić

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

1 šalica kuhanog slanutka
1 žlica tahinija
1 žlica limunovog soka
1/2 žličice soli
1 režanj češnjaka

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)