Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu
Humus
Humus je hranjiv i strašno ukusan. Osnovni recept vrlo je jednostavan. Jedini trik na koji ne zaboravite: kuhajte slanutak dok ne postane vrlo mekan jer će jedino tako humus biti dovoljno kremast. Uživajte!
50min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:09.06.2014
Ovo će biti najkraći i najjednostavniji opis postupka ikad! :)
Usitnite češnjak pa sve sastojke izmiksajte u namaz. U slast!
Recept i fotografija preuzeti iz kuharice Ljeto, Jadranke Boban Pejić.
Fotografija: Dag Oršić
Stiliziranje hrane: Željka Fordren-Jambrešić
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar