U ovo hladno i tmurno vrijeme, okrepljujućim i ukusnima varivima nema premca! Evo kako se kuhalo (i jelo! :-)) na Makronovinoj radionici „Variva“!
45min
Jednostavna priprema
Datum objave:08.01.2013
Grah stavite močiti preko noći. Ujutro odlijte vodu i stavite ga kuhati s novom vodom. Kad uzavre, odlijte tu vodu, stavite novu, dodajte kombu i kuhajte dok grah nije 80 % gotov.
Posolite po želji, a ako želite dodajte malo papra.
Dodajte sitno sjeckanu bundevu ili krumpir te kuhajte dok ne omekša.
Dodajte kiseli kupus i kuhajte još nekoliko minuta.
Napravite pešt tako da izmiksate ili pomiješate sve sastojke, pa ubacite u vruće varivo.
Poslužite vruće uz domaći kruh od cjelovitih ekoloških žitarica koji možete ispeći i sami.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar