Jabuke u šlafroku možeš napraviti i bez jaja. Probaj ih s cimetom ili kardamomom u prahu.
30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:07.11.2016
Izdubi sredinu jabuke i nareži na kolutove. Pripremi tempura tijesto: u posudi pomiješaj brašno tip 850, hladnu vodu i malo morske soli. Miješaj dok postigneš smjesu malo gušću od one za palačinke. Neka voda bude što hladnija i nemoj predugo miješati.
Zagrij suncokretovo ili kokosovo ulje za prženje. Jabuke umači u tijesto i peci na ulju dok se zarumene. Posipaj cimetom u prahu i uživaj u jabukama još dok su tople. Umjesto cimeta možeš koristiti i kardamom u prahu.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
3-4 organske jabuke
Za tempura tijesto
1 šalica brašna tipa 850
1 do 1 i 1/4 šalice hladne vode
1/3 čajne žlice morske soli
Za prženje
Suncokretovo ili kokosovo ulje
Začin
Cimet u prahu
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar