Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Jabuke u šlafroku

Jabuke u šlafroku

Izdubi sredinu jabuke i nareži na kolutove. Pripremi tempura tijesto: u posudi pomiješaj brašno tip 850, hladnu vodu i malo morske soli. Miješaj dok postigneš smjesu malo gušću od one za palačinke. Neka voda bude što hladnija i nemoj predugo miješati.

Zagrij suncokretovo ili kokosovo ulje za prženje. Jabuke umači u tijesto i peci na ulju dok se zarumene. Posipaj cimetom u prahu i uživaj u jabukama još dok su tople. Umjesto cimeta možeš koristiti i kardamom u prahu. 

Vrijeme pripreme 30 min
Složenost Vrlo jednostavna priprema
Sastojci 6 sastojaka

3-4 organske jabuke

Za tempura tijesto
1 šalica brašna tipa 850
1 do 1 i 1/4 šalice hladne vode
1/3 čajne žlice morske soli

Za prženje
Suncokretovo ili kokosovo ulje

Začin
Cimet u prahu

Na vrh