Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Jabuke u šlafroku
bio&bio tim

Jabuke u šlafroku

Jabuke u šlafroku možeš napraviti i bez jaja. Probaj ih s cimetom ili kardamomom u prahu. 

30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 07.11.2016

Izdubi sredinu jabuke i nareži na kolutove. Pripremi tempura tijesto: u posudi pomiješaj brašno tip 850, hladnu vodu i malo morske soli. Miješaj dok postigneš smjesu malo gušću od one za palačinke. Neka voda bude što hladnija i nemoj predugo miješati.

Zagrij suncokretovo ili kokosovo ulje za prženje. Jabuke umači u tijesto i peci na ulju dok se zarumene. Posipaj cimetom u prahu i uživaj u jabukama još dok su tople. Umjesto cimeta možeš koristiti i kardamom u prahu. 

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

3-4 organske jabuke

Za tempura tijesto
1 šalica brašna tipa 850
1 do 1 i 1/4 šalice hladne vode
1/3 čajne žlice morske soli

Za prženje
Suncokretovo ili kokosovo ulje

Začin
Cimet u prahu

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)