Kategorije
Početna Recepti Jaffa kocke bez pečenja
Marina Brekalo

Jaffa kocke bez pečenja

Ako voliš kombinaciju čokolade i naranče ove sirove kocke ćeš obožavati! Recept ti donosi bio&bio ambasadorica i raw food majstorica Marina Brekalo.

40min
Jednostavna priprema
Datum objave: 09.02.2023
  1. U multipraktiku samelji zobene pahuljice, dodaj indijske oraščiće, kokosovo brašno i bourbon vaniliju te nastavi blendati dok se smjesa ne poveže. Potom dodaj javorov sirup i kokosovo ulje pa nastavi blendati.
  2. Kad je tijesto kompaktno, utisni ga u kalup i poravnaj.
  3. U posudu stavi agar agar i svježe cijeđeni sok od naranče te kuhaj na laganoj vatri minuti/ dvije uz neprekidno miješanje. Pažljivo prelij preko tijesta i ostavi u hladnjak dok pripremiš čokoladnu glazuru.
  4. Kokosovo ulje i kakao maslac stavi u posudu i rastopi na laganoj vatri. Čim se sastojci rastope, posudu makni s izvora topline i dodaj kakao u prahu. Dodaj javorov sirup i biljni napitak pa sve dobro pomiješaj.
  5. Kad je namaz od narančinog soka očvrsnuo prelij preko njega čokoladnu glazuru.
  6. Ravnomjerno rasporedi glazuru i ostavi hladiti nekoliko sati ili preko noći.
  7. Prije posluživanja kolač reži na kocke ili ih izrezuj kalupima za kekse.
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Sastojci za podlogu:

 

Sastojci za namaz od naranče:

 

Sastojci za glazuru:

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)