Ječam čisti i hrani organizam te je idealna žitarica za proljeće. Kombinirajte ga s puno zelenog povrća, malo začina ili npr. gljivama kao u ovom jednostavnom i ukusnom proljetnom receptu.
60min
Jednostavna priprema
Datum objave:04.04.2013
Za ovaj recept možete koristiti gljive po želji, a mi predlažemo šampinjone ili ekološke japanske shiitake gljive koje su izuzetno ukusne i smatraju se ljekovitima.
Ječam operite i procijedite. Stavite ga u posudu i prelijte temeljcem.
Kada zakuha, smanjite vatru te ga poklopljenog kuhajte 60 min. Sitno nasjeckajte luk i gljive te ih pirjajte na maslinovom ulju.
Dodajte kuhani ječam i pirjajte ga 20-ak minuta uz miješanje. Dodajte sol i papar te poslužite uz svježu salatu sa začinima po želji. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar