Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Ječam s gljivama

Ječam s gljivama

box_shadow2Za ovaj recept možete koristiti gljive po želji, a mi predlažemo šampinjone ili ekološke japanske shiitake gljive koje su izuzetno ukusne i smatraju se ljekovitima.

Ječam operite i procijedite. Stavite ga u posudu i prelijte temeljcem.

Kada zakuha, smanjite vatru te ga poklopljenog kuhajte 60 min. Sitno nasjeckajte luk i gljive te ih pirjajte na maslinovom ulju.

Dodajte kuhani ječam i pirjajte ga 20-ak minuta uz miješanje. Dodajte sol i papar te poslužite uz svježu salatu sa začinima po želji. U slast!

Želite li naučiti spravljati prirodna, zdrava i ukusna jela pridružite se teamu Makronove na korisnim i zabavnim radionicama kuhanja. Rezervirajte svoje mjesto još danas!

 

 

 

Vrijeme pripreme 60 min
Složenost Jednostavna priprema
Sastojci 5 sastojaka

1 šalica ječma
3 šalice temeljca od povrća
200 g gljiva (po želji)
1 luk
2 žlice maslinovog ulja

Na vrh