Najzdravija jutra počinju cjelovitim toplim obrokom uz dodatak fermentiranog.
30min
Jednostavna priprema
Datum objave:30.09.2017
Operi heljdu. Ulij vodu, dodaj bundevu i pusti da zavri pa posoli. Poklopi i kuhaj 30 minuta. Umiješaj kikiriki maslac, dodaj tostirani sezam i jedi dok je toplo uz kiseli daikon.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar