Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Jesenski doručak
bio&bio tim

Jesenski doručak

Najzdravija jutra počinju cjelovitim toplim obrokom uz dodatak fermentiranog.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 30.09.2017

Operi heljdu. Ulij vodu, dodaj bundevu i pusti da zavri pa posoli. Poklopi i kuhaj 30 minuta. Umiješaj kikiriki maslac, dodaj tostirani sezam i jedi dok je toplo uz kiseli daikon.

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena
Nema komentara. Budi prvi!

1 šalica heljde
1 šalica nasjeckane bundeve
2 šalice vode
1 prstohvat soli
1 žlica MONKI maslaca od kikirikija

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel