Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Jesenski kolač
Marina Brekalo

Jesenski kolač

Pripremi raw kolač od oraha, maka, jabuka i cimeta uz super jednostavan i ukusan recept bio&bio ambasadorice Marine Brekalo.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 26.11.2021
  1. Kalup veličine 28 x 9 cm, premaži uljem i obloži papirom za pečenje.
  2. U multipraktiku samelji orahe, dodaj datulje i sve ostale sastojke ih izblendaj u jednoličnu smjesu. Dobivenu smjesu utisni u dno kalupa pa odloži sa strane dok pripremiš nadjev.
  3. Očišćene i oguljene jabuke stavi u multipraktik s datuljama pa ih kratko usitni. Dodaj i ostale sastojke te ponovno kratko izmiješaj.
  4. Nadjev premaži preko podloge te stavi u hladnjak barem 12 sati.
  5. Ohlađeni kolač pažljivo izvadi iz kalupa. Po želji pospi kokosovim brašnom ili šećerom cvijeta kokosa, eritritolom ili brezinim šećerom.
  6. Kolač čuvaj u hladnjaku do pet dana.
Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Sastojci za podlogu:

 

Sastojci za nadjev:

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)