Kategorije
Početna Recepti Sirova pita od jabuka i maka
Marina Brekalo

Sirova pita od jabuka i maka

Pripremi raw kolač od oraha, maka, jabuka i cimeta uz super jednostavan i ukusan recept bio&bio ambasadorice Marine Brekalo.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 26.11.2021
  1. Kalup veličine 28 x 9 cm, premaži uljem i obloži papirom za pečenje.
  2. U multipraktiku samelji orahe, dodaj datulje i sve ostale sastojke ih izblendaj u jednoličnu smjesu. Dobivenu smjesu utisni u dno kalupa pa odloži sa strane dok pripremiš nadjev.
  3. Očišćene i oguljene jabuke stavi u multipraktik s datuljama pa ih kratko usitni. Dodaj i ostale sastojke te ponovno kratko izmiješaj.
  4. Nadjev premaži preko podloge te stavi u hladnjak barem 12 sati.
  5. Ohlađeni kolač pažljivo izvadi iz kalupa. Po želji pospi kokosovim brašnom ili šećerom cvijeta kokosa, eritritolom ili brezinim šećerom.
  6. Kolač čuvaj u hladnjaku do pet dana.
Preporuke 1
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Drugi su podijelili….
Nives Verificirani kupac 21.01.2022.
Super recept

Sastojci za podlogu:

 

Sastojci za nadjev:

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)