Uljepšajte svoja jutra finim pecivom koje će udobrovoljiti svakoga tko će u njemu uživati uz šalicu toplog kakaa sa zobenim mlijekom ili finim čajem s cimetom. U prosijano brašno stavite sol i margarin te izmrvite rukama. Dodajte prašak za pecivo i promiješajte. Sojin jogurt dobro promiješajte, i ulijte u brašno te dodajte vode po potrebi tako da dobijete mekše tijesto. Podijelite smjesu u dva dijela i razvaljajte tijesto na debljinu od pola centimetra. Režite po dužini na trake od cca 8 cm širine te ih zarežite po sredini.
Pecite u zagrijanoj pećnici na 180 °C oko 20 minuta, dok blago porumene. Vruće premažite sladom i peciva poslužite dok su topla.
U slast!
30 dag brašna tip 850
3 žlice bio margarina ili maslaca
3 žlice praška za pecivo
himalajska sol
3 dcl sojinog jogurta
1,5 dcl vode
½ žličice rižinog slada ili agavinog sirupa
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!