Počinje sezona kovrčavog kelja, uživajte u ovoj zdravoj i ukusnoj salati.
10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:27.09.2013
Navodno je kovrčavi kelj posebno ukusan tijekom hladnijih mjeseci koji su pred nama. S obzirom na njegove nutritivne vrijednosti i obilje vlakana, predlažemo da kušate ovu ukusnu salatu.
Quinou ostavite namočenu preko noći. Kovrčavi kelj narežite na tanke trakice, paprike narežite na kockice, luk i suhe smokve nasjeckajte na sitno, a mini rajčice na četvrtine.
Avokado očistite, vilicom pretvorite u pastu i rukama rasporedite u tanko narezani kelj. Quinou ocijedite i pomiješajte s keljom, limunovim sokom i ostalim, prethodno nasjeckanim, sastojcima.
Naravno, sastojke možete prilagođavati svom ukusu i željama, kao i sezoni.
Dobar tek!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 kovrčavi kelj
1 šalica quinoe
1/2 avokada
sok od pola limuna
1/2 crvene paprike
2 mlada luka
1 šalica mini rajčica
1 šaka grožđica
malo suhih smokava
malo maslinovog ulja
malo soli i papra
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar