Zagrij se uz organsko zelje, proteine i mirisnu dimljenu papriku.
35min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:23.01.2025
Tempeh nareži na kockice, zalij tamarijem i ostavi da se marinira 30 minuta.
Na sezamovom ulju propirjaj luk narezan na polumjesece, ubaci sjeckani češnjak i dimljenu papriku te pirjaj još nekoliko minuta. Zatim dodaj rezani kiseli kupus i papar i sve zajedno pomiješaj. Ostavi da se pirja na laganoj vatri oko 10-15 minuta uz povremeno miješanje.
Narezani i marinirani tempeh preprži na malo sezamovog ulja dok ne dobije lijepu zlatnu boju sa svih strana. Izvadi ga na papirnati ubrus kako bi se upio višak masnoće, a zatim ga pomiješaj s pirjanim zeljem.
Za pravi, cjeloviti obrok ovo jelo posluži s kuhanom palentom, prosom ili heljdom.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 1
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar