Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Kiselo zelje s tempehom
Klara Bertek, chefica Zrno bio bistroa

Kiselo zelje s tempehom

Zagrij se uz organsko zelje, proteine i mirisnu dimljenu papriku. 

35min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 21.12.2020
  1. Tempeh nareži na kockice, zalij tamarijem i ostavi da se marinira 30 minuta.
  2. Na sezamovom ulju propirjaj luk narezan na polumjesece, ubaci sjeckani češnjak i dimljenu papriku te pirjaj još nekoliko minuta. Zatim dodaj rezani kiseli kupus i papar i sve zajedno pomiješaj. Ostavi da se pirja na laganoj vatri oko 10-15 minuta uz povremeno miješanje.
  3. Narezani i marinirani tempeh preprži na malo sezamovog ulja dok ne dobije lijepu zlatnu boju sa svih strana. Izvadi ga na papirnati ubrus kako bi se upio višak masnoće, a zatim ga pomiješaj s pirjanim zeljem.
  4. Za pravi, cjeloviti obrok ovo jelo posluži s kuhanom palentom, prosom ili heljdom.

Pogledaj kako smo s Klarom pripremali Kiselo zelje s tempehom na našem Instagram Live bio&bio doživljaju.

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)