Probajte fini veganski recept: knedlice s tofuom i začinima koji smo preuzeli iz popularne Planetopijine kuharice Domaća jela, autorice Željke Fordren Jambrešić.
30min
Jednostavna priprema
Datum objave:15.09.2015
Vilicom razmrvite tofu i dodajte mu griz, sol, papar, peršin, muškatni oraščić, namočeni i ocijeđeni kruh i medvjeđi luk.
Mokrim rukama dobro izmiješajte smjesu.
Ostavite je u hladnjaku 15 minuta da odstoji.
Zakuhajte vodu i napravite okruglice od tofu smjese. Kuhajte ih svega 1 minutu.
Okruglice ocijedite i još tople uvaljajte u krušne mrvice pomiješane s gomashiom.
U manjoj posudi zagrijte ulje i pecite ih do zlatnožute boje.
Pečene okruglice izvadite iz vrućeg ulja i ostavite na papirnatom ubrusu koji će upiti višak masnoće.
Uživajte!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar