Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Knedlice sa svježim začinskim biljem
Željka Fordren Jambrešić

Knedlice sa svježim začinskim biljem

Probajte fini veganski recept: knedlice s tofuom i začinima koji smo preuzeli iz popularne Planetopijine kuharice Domaća jela, autorice Željke Fordren Jambrešić.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 15.09.2015

Vilicom razmrvite tofu i dodajte mu griz, sol, papar, peršin, muškatni oraščić, namočeni i ocijeđeni kruh i medvjeđi luk. Mokrim rukama dobro izmiješajte smjesu. Ostavite je u hladnjaku 15 minuta da odstoji. Zakuhajte vodu i napravite okruglice od tofu smjese. Kuhajte ih svega 1 minutu. Okruglice ocijedite i još tople uvaljajte u krušne mrvice pomiješane s gomashiom. U manjoj posudi zagrijte ulje i pecite ih do zlatnožute boje.  Pečene okruglice izvadite iz vrućeg ulja i ostavite na papirnatom ubrusu koji će upiti višak masnoće. Uživajte! 

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

25 dag svježeg tofua
2 kriške mekog kruha
3 žlice pirovog griza
1 žlica nasjeckanog medvjeđeg luka ( ili drugog začinskog bilja po želji)
¼ žličice morske soli
¼ žličice mljevenog muškatnog oraščića
2 prstohvata mljevenog crnog papra
2 žlice nasjeckanog svježeg peršina
1 l vode
2 dl suncokretovog ulja
1 šalica krušnih mrvica
2 žlice gomashia

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)