Isprobaj fermentirani napitak od kokosovog mlijeka po receptu iz Planetopijine kuharice.
10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:15.01.2018
Limenku ohladite okrenutu otvaračem prema dolje preko noći u hladnjaku ili na hladnijem mjestu. Ujutro otvorite i izlijte vodu (koristite je za smoothije i sl.), a kruti dio odvojite i stavite u visoku posudu. Pjenjačom miksajte na najjačoj brzini da se pretvori u vrhnje. Posolite po želji i dodajte kefir ili jogurt. Pokrijte folijom i stavite na toplo da fermentira preko noći. Po želji možete zasladiti javorovim ili agavinim sirupom ili nekim drugim prirodnim zaslađivačem.
Preuzeto iz Planetopijine kuharice, Fermentirano, autorice Maje Kefeček
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 konzerva kokosovog mlijeka sa 60% masnoće
2 žlice kokosovog kefira ili sojinog jogurta
Prstohvat soli
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar