Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Kolač od bundeve
Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu

Kolač od bundeve

Napravi sočan kolač od bundeve sa sušenim ribizlima. 

60min
Jednostavna priprema
Datum objave: 19.12.2017

Zagrijte pećnicu na 180 Celzijevih stupnjeva. Pomiješajte brašna, prašak za pecivo te brezin šećer i ribizle u jednu smjesu. Pomiješajte naribanu bundevu, mlijeko i ulje u drugu smjesu.

Umiješajte tekuću u suhu smjesu i stavite na nauljeni lim za pečenje/20x25 ili slično (možete staviti i papir za pečenje). Pecite tridesetak minuta. Ohladite i uživajte. 

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

150 g pirova brašna
100 g pšeničnog brašna tip 850
50 g bademova brašna ili mljevenih badema
250 g naribane bundeve
1 žliičica praška za pecivo
2 žlice brezina šećera
50 g suhog ribizla
2 dcl zobenog mlijeka Oatly
1/2 šalice suncokretova ulja za prženje i pečenje

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)