Kategorije
Početna Recepti Kolač od bundeve
Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu

Kolač od bundeve

Napravi sočan kolač od bundeve sa sušenim ribizlima. 

60min
Jednostavna priprema
Datum objave: 19.12.2017

Zagrijte pećnicu na 180 Celzijevih stupnjeva. Pomiješajte brašna, prašak za pecivo te brezin šećer i ribizle u jednu smjesu. Pomiješajte naribanu bundevu, mlijeko i ulje u drugu smjesu.

Umiješajte tekuću u suhu smjesu i stavite na nauljeni lim za pečenje/20x25 ili slično (možete staviti i papir za pečenje). Pecite tridesetak minuta. Ohladite i uživajte. 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

150 g pirova brašna
100 g pšeničnog brašna tip 850
50 g bademova brašna ili mljevenih badema
250 g naribane bundeve
1 žliičica praška za pecivo
2 žlice brezina šećera
50 g suhog ribizla
2 dcl zobenog mlijeka Oatly
1/2 šalice suncokretova ulja za prženje i pečenje

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)