Zagrijte pećnicu na 180 Celzijevih stupnjeva. Pomiješajte brašna, prašak za pecivo te brezin šećer i ribizle u jednu smjesu. Pomiješajte naribanu bundevu, mlijeko i ulje u drugu smjesu.
Umiješajte tekuću u suhu smjesu i stavite na nauljeni lim za pečenje/20x25 ili slično (možete staviti i papir za pečenje). Pecite tridesetak minuta. Ohladite i uživajte.
150 g pirova brašna
100 g pšeničnog brašna tip 850
50 g bademova brašna ili mljevenih badema
250 g naribane bundeve
1 žliičica praška za pecivo
2 žlice brezina šećera
50 g suhog ribizla
2 dcl zobenog mlijeka Oatly
1/2 šalice suncokretova ulja za prženje i pečenje
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!