Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu
Kolač od bundeve
Napravi sočan kolač od bundeve sa sušenim ribizlima.
60min
Jednostavna priprema
Datum objave:19.12.2017
Zagrijte pećnicu na 180 Celzijevih stupnjeva. Pomiješajte brašna, prašak za pecivo te brezin šećer i ribizle u jednu smjesu. Pomiješajte naribanu bundevu, mlijeko i ulje u drugu smjesu.
Umiješajte tekuću u suhu smjesu i stavite na nauljeni lim za pečenje/20x25 ili slično (možete staviti i papir za pečenje). Pecite tridesetak minuta. Ohladite i uživajte.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
150 g pirova brašna
100 g pšeničnog brašna tip 850
50 g bademova brašna ili mljevenih badema
250 g naribane bundeve
1 žliičica praška za pecivo
2 žlice brezina šećera
50 g suhog ribizla
2 dcl zobenog mlijeka Oatly
1/2 šalice suncokretova ulja za prženje i pečenje
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar