Sezona trešanja traje vrlo kratko pa ne dopustite da vam „promaknu“. Uživajte u slasnim trešnjama što češće i probajte ih u ovom jednostavnom bezglutenskom receptu!
60min
Jednostavna priprema
Datum objave:04.06.2013
1. Pećnicu zagrijte na 200 °C.
2. Pomiješajte sok i mlijeko pa zakuhajte.
3. U zagrijanu smjesu mlijeka i vode umiješajte kukuruznu krupicu i kokos.
4. Dodajte maslac od lješnjaka i agavin sirup.
5. Kuhajte i miješajte 2-3 minute pa dodajte očišćene trešnje.
6. Sve premjestite u dublji protvan pa pecite 30-40 minuta. Uživajte!
Iz kuharice Bez glutena, Jadranke Boban Pejić
Fotografija: Maja Danica Pečanić
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar