Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Kolač od kukuruzne krupice s trešnjama
Jadranka Boban Pejić

Kolač od kukuruzne krupice s trešnjama

Sezona trešanja traje vrlo kratko pa ne dopustite da vam „promaknu“. Uživajte u slasnim trešnjama što češće i probajte ih u ovom jednostavnom bezglutenskom receptu!

60min
Jednostavna priprema
Datum objave: 04.06.2013

Pećnicu zagrijte na 200 °C. Pomiješajte sok i mlijeko pa zakuhajte. U zagrijanu smjesu mlijeka i vode umiješajte kukuruznu krupicu i kokos.

Dodajte maslac od lješnjaka i agavin sirup.

Kuhajte i miješajte 2-3 minute pa dodajte očišćene trešnje.

Sve premjestite u dublji protvan pa pecite 30-40 minuta. Uživajte!

Iz kuharice Bez glutena, Jadranke Boban Pejić
Fotografija: Maja Danica Pečanić

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

1 1/2 šalica kukuruzne krupice
1/2 šalice kokosovog brašna
3 šalice sojinog mlijeka
3 šalice jabučnog soka
2 šalice otkoštičenih trešanja
2 žlice agavinog sirupa
3 žlice kukuruznog ili suncokretovog ulja ili
2 žlice maslaca od lješnjaka

 

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)