Pećnicu zagrijte na 200 °C. Pomiješajte sok i mlijeko pa zakuhajte. U zagrijanu smjesu mlijeka i vode umiješajte kukuruznu krupicu i kokos.
Dodajte maslac od lješnjaka i agavin sirup.
Kuhajte i miješajte 2-3 minute pa dodajte očišćene trešnje.
Sve premjestite u dublji protvan pa pecite 30-40 minuta. Uživajte!
Iz kuharice Bez glutena, Jadranke Boban Pejić
Fotografija: Maja Danica Pečanić
1 1/2 šalica kukuruzne krupice
1/2 šalice kokosovog brašna
3 šalice sojinog mlijeka
3 šalice jabučnog soka
2 šalice otkoštičenih trešanja
2 žlice agavinog sirupa
3 žlice kukuruznog ili suncokretovog ulja ili
2 žlice maslaca od lješnjaka
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!