Napravi ovaj jednostavan veganski sir i uživaj u njegovom snažnom i izražajnom okusu.
200min
Jednostavna priprema
Datum objave:09.04.2021
Namačite indijske oraščiće 2-4 sata. Uključite pećnicu na 100 °C.
Sve sastojke pomiješate i blendajte nekoliko minuta, ovisno o jačini blendera. Trebate dobiti glatku homogenu smjesu.
Sir stavite na masni papir i oblikujte po želji. Pecite na 100 °C 60 - 180 minuta, ovisno koliko želite da sir bude čvrst. Ako želite da bude čvršći, pecite ga dulje.
Idealan je u salatama, uz krekere i kao dio veganskih plata uz chutney.
Recept možeš pronaći u kuharici Veganski sirevi, Planetopija.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)