Volimo sezonu juha i variva jer nas zimi najbolje krijepe i najbrže daju potrebnu energiju. Ova je krem juha vrlo jednostavna za pripremu i djeca je posebno vole! Za malo jače zagrijavanje organizma pokušajte juhi prije konzumacije dodati par kapi svježeg soka od đumbira (ili malo praha).
Pirjate luk i češnjak na maslinovom ulju. Dodajte sol i bundevu te nakon njih leću i temeljac. Na laganoj vatri kuhajte 15 min. Mikserom usitnite sve sastojke u kremastu juhu te na kraju dodajte limunov sok. Poslužite s krutonima kruha.
Izvor: Iz riznice Makronovinih recepata
1 luk
1 šalica bundeve
2 režnja češnjaka
1 žlica maslinovog ulja
½ žličice soli
1 šalica crvene leće
5 šalica temeljca od povrća
1 žlica limunovog soka
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!