Datum objave:
01.10.2020
Luk i korjenasto povrće kuhajte oko 15 minuta. Kad zakuha, dodajte sol i lovorov list. Zadnjih 5 minuta kuhanja, dodajte nasjeckani list celera i sjeckani češnjak.
Kada je svo povrće skuhano, izvadite lovorov list, te smiksajte sve skupa te dodajte začine.
Prije serviranja pospite bundevinim golicama i ribanim đumbirom. Možete dodati kockice Piraž kruha koje ste prethodno lagano tostirali i pokapali maslinovim uljem.
- 2 glavice crvenog luka
- 2 korijena peršina
- 2 šalice bundeve narezane na kockice
- 2 mrkve
- 4 koluta daikona
- list celera
- list peršina
- list lovora
- 1 češanj češnjaka
- Začini: sol, timijan, chili, kurkuma, đumbir, crni kim
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!