Probajte slasnu gustu juhu sa začinima i namirnicama koje podržavaju snažan imunitet.
40min
Jednostavna priprema
Datum objave:01.10.2020
Luk i korjenasto povrće kuhajte oko 15 minuta. Kad zakuha, dodajte sol i lovorov list. Zadnjih 5 minuta kuhanja, dodajte nasjeckani list celera i sjeckani češnjak.
Kada je svo povrće skuhano, izvadite lovorov list, te smiksajte sve skupa te dodajte začine.
Prije serviranja pospite bundevinim golicama i ribanim đumbirom. Možete dodati kockice Piraž kruha koje ste prethodno lagano tostirali i pokapali maslinovim uljem.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
2 glavice crvenog luka
2 korijena peršina
2 šalice bundeve narezane na kockice
2 mrkve
4 koluta daikona
list celera
list peršina
list lovora
1 češanj češnjaka
Začini: sol, timijan, chili, kurkuma, đumbir, crni kim
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar