Veganski recept za ukusnu desertnu kremu bez mlijeka od borovnica i s indijskim oraščićima.
10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:11.07.2015
Izmiksati oraščiće s vodom i sirupom od agave, dodati borovnice te polako u tankom mlazu ulijevati (otopljeno) kokosovo ulje u blender. Ohladiti 2 sata u hladnjaku ili 45 minuta u zamrzivaču i jesti kao kremu, kao nadjev za palačinke, voćne salate ili parfe torte. Savršeno! :)
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
200 g borovnica
100 g indijskih oraščića
100 ml vode
50 ml ekstra djevičanskog kokosovog ulja
100 ml sirupa od agave (ili manje po želji)
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar