Kategorije
Početna Recepti Kremasti soba rezanci s povrćem
Iva Savić

Kremasti soba rezanci s povrćem

Isprobaj recept za bezglutenske i veganske soba rezance od heljde u kremastom tahini umaku prema recepturi food blogerice i bio&bio ambasadorice Ive Savić, koja stoji iza Instagram profila @culinarypostcards.

15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 26.08.2021
  1. Skuhaj soba rezance prema uputi na pakiranju. Nakon što su kuhani dobro ih isperi vodom kako se ne bi zalijepili.
  2. U veću zdjelu dodaj sve sastojke za umak i dobro promiješaj. Umak treba biti gladak i gust, ali dovoljno tekuć da ga možeš umiješati u rezance.
  3. Tikvicu i mrkvu operi, oguli te nareži na tanke rezance.
  4. Rezance od povrća dodaj soba rezancima, prelij umakom te sve dobro promiješaj.
  5. Posluži rezance u duboki tanjur, a prije posluživanja prelij sokom od limete i pospi sitno sjeckanim peršinom.

Fotografija: Iva Savić 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Umak:

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)