Netolerancija na gluten može biti prilika da otkrijemo svijet novih, kvalitetnih namirnica, raznolike prehrane, načina pripreme i samim time da počnemo uživati u hrani više nego prije. Pa počnimo odmah sa slasnim kroketima od prosa i badema kako ih spravlja Jadranka Boban Pejić!
30min
Srednje složena priprema
Datum objave:17.09.2012
Priprema:
U zdjeli pomiješajte proso, leću i ½ šalice kukuruzne krupice.
Dodajte mljevene bademe, naribano povrće i začine.
Sve dobro pomiješajte dok ne dobijete jednoliku smjesu. Oblikujte krokete i uvaljajte u preostalu 1 šalicu kukuruzne krupice.
Pržite na zagrijanom suncokretovom ulju te ocijedite na papirnatom ubrusu.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 šalica kuhanog prosa
1 šalica kuhane crvene leće (gusto)
1½ šalica kukuruzne krupice
½ šalice mljevenih badema
4 žlice na sitno naribane mrkve
4 žlice na sitno naribanog luka
½ žličice soli
¼ žličice kurkume
1/5 žličice čilija
suncokretovo ulje za prženje
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar