PočetnaReceptiKukuruzna tjestenina s kremastim preljevom
Jadranka Boban Pejić
Kukuruzna tjestenina s kremastim preljevom
Jednostavno, brzo i bez glutena! Isprobajte recept s tjesteninom od kukuruza iz kuharice Jadranke Boban Pejić Bez glutena.
30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:07.10.2019
Skuhajte kukuruznu tjesteninu (održavajte ju toplom).
Operite šampinjone, odstranite peteljke pa narežite na tanke listiće.
Na maslinovom ulju šampinjone pirjajte 3-4 minute. Zatim dodajte mrkvu,grašak i sol pa pirjajte još 3-4 minute.
U sojinom mlijeku razmutite aru prah pa ulijte smjesu u gljive. Umiješajte vodu, promiješajte pa poklopljeno kuhajte na laganoj vatri 10-ak minuta (da mrkva i grašak smekšaju). Dodajte peršin pa ručnim mikserom sve izmiksajte u kremasti preljev.
Vrući preljev prelijte preko tople tjestenine. Probajte ga prije toga i po želji dodajte još malo soli i papra.
Još izvrsnih recepata potražite u kuharici Bez glutena Jadranke Boban Pejić.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar