Paštu fažol možeš napraviti i s lećom! Vidi kako...
45min
Jednostavna priprema
Datum objave:22.10.2020
U posudi na malo maslinova ulja propirjaj veće komade bundeve i cijele češnjeve češnjaka te dodaj vode da na pola pokrije povrće.
Kad zakuha, posoli i smanji vatru. Kuhaj na laganoj vatri dok bundeva i češnjak ne omekšaju, pa izmiksaj.
Dodaj kuhanu leću s kombu algom i temeljac (količina temeljca ovisi o tome želiš li gušće ili jušnije varivo). Kad prokuha, dodaj tjesteninu, začine, rajčicu i senf pa kuhaj dok se tjestenina ne skuha. Posipaj sjeckanim listom peršina i prelij s malo sirovog maslinova ulja i posluži uz ukiseljeni daikon.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 šalica bundeve, veći komadi
2 češnja češnjaka
1 šalica kuhane zelene leće s kombu algom
cca ½ l temeljca
kumin, kurkuma, crvena paprika i dr. po želji
sol, umeboshi ocat, po želji
1 šalica tjestenine od pira (orecchietta)
½ žličice koncentrata rajčice
1 žličica senfa
list peršina
2 žlice maslinova ulja
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar