Datum objave:
16.05.2022
- U zdjelici zamiješaj 50 ml vode i žlicu tapioka praha te ostavi sa strane.
- U lončić sa debljim dnom stavi ostatak vode, agavin sirup, limunov sok, agar agar i kurkumu u prahu. Sve dobro promiješaj i stavi kuhati. Cijelo vrijeme na laganom izvoru topline miješaj smjesu da se ne zalijepi za dno lončića. Kad prokuha smanji izvor topline i nastavi dalje miješati nekoliko minuta.
- Sad dodaj vodu s tapioka prahom. Pojačaj izvor topline i nastavi miješati.
- Čim prokuha smanji izvor topline i na laganoj vatri miješati minutu/dvije.
- Kuhanu pjenu pažljivo izlij u staklenu zdjelicu i ostavi da se dobro ohladi u hladnjaku.
- Pjenu nije potrebno pokrivati za vrijeme hlađenja, neće se napraviti korica na površini.
- Ohlađenu pjenu prebaci u blender, dodaj MSM prah, koricu limuna i vaniliju u prahu te sve kratko blendaj dok ne dobiješ prozračnu teksturu.
- Izlij u čaše i posluži uz omiljeno voće.
- 450 ml vode
- 50 ml soka od limuna
- 50 m sirupa od agave
- 2 žličice agar agar praha
- 1 žlica tapioka prah
- 1/2 žličice MSM praha
- 1/4 žličice bourbon vanilije
- korica limuna
- po želji malo kurkume u prahu za boju
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar