Sve što ti je potrebno za ovu grill delikatesu je veeeliki sočan luk, malo začina i fino maslinovo ulje.
30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:22.06.2017
Probaj luk na nov način, idealan za veganske roštiljade. Sočan, veliki odrezak luka možeš kombinirati s tofuom, seitanom ili pečenom paprikom. Jednostavno očišćeni luk nareži na šnite, dodaj malo maslinovog ulja, mješavinu biljnih začina i ispeci na roštilju.
Probaj ga uz medeni ili ljuti senf. Ako ne voliš senf, tamari umak će dodatno poboljšati okus odresku od luka. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar