Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Malo drukčiji brownie
Tamara Popović

Malo drukčiji brownie

Isprobaj ovaj malo drugačiji, ali još ukusniji brownie.

45min
Jednostavna priprema
Datum objave: 24.09.2020

U multipraktiku usitnite zobene pahuljice do brašna, premjestite u posudu pa ih pomiješajte sa rogačem, soli i praškom za pecivo.

U drugoj posudi prvo izradite šećer, kikiriki maslac i kokosovo ulje, zatim dodajte pire od jabuke i batata, dobro promiješajte pa dodajte zobeni napitak. Sve sastojke zajedno dobro promiješajte i smjesu izlijte u posudu za pečenje.

U prethodno zagrijanoj pećnici, pecite brownie na 200°C, 25-30 minuta.

Ostavite da se ohladi, izrežite na manje kocke i poslužite.

 

Recept je preuzet s Makronovine radionice kuhanja "Jesenske slastice za dušu i tijelo" by Tamara Popović, a ako želiš vidjeti kako smo ga pripremali na radionici, posjeti nas na Instagramu @biobiohr i pogledaj naš Instagram live prijenos. 

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
  • 2 šalice usitnjenih zobenih pahuljica
  • 2 šalice mljevenog rogača
  • Mali prstohvat morske soli
  • 2 žličice praška za pecivo
  • 1 ½ šalica pirea od batata
  • 4 žlice pirea od jabuke
  • 4 žlice ekstra djevičanskog kokosovog ulja
  • ½ šalice šećera kokosovog cvijeta
  • 2 žlice kikiriki maslaca
  • 1 ½ -2 šalice zobenog napitka
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)