U multipraktiku usitnite zobene pahuljice do brašna, premjestite u posudu pa ih pomiješajte sa rogačem, soli i praškom za pecivo.
U drugoj posudi prvo izradite šećer, kikiriki maslac i kokosovo ulje, zatim dodajte pire od jabuke i batata, dobro promiješajte pa dodajte zobeni napitak. Sve sastojke zajedno dobro promiješajte i smjesu izlijte u posudu za pečenje.
U prethodno zagrijanoj pećnici, pecite brownie na 200°C, 25-30 minuta.
Ostavite da se ohladi, izrežite na manje kocke i poslužite.
Recept je preuzet s Makronovine radionice kuhanja "Jesenske slastice za dušu i tijelo" by Tamara Popović, a ako želiš vidjeti kako smo ga pripremali na radionici, posjeti nas na Instagramu @biobiohr i pogledaj naš Instagram live prijenos.
- 2 šalice usitnjenih zobenih pahuljica
- 2 šalice mljevenog rogača
- Mali prstohvat morske soli
- 2 žličice praška za pecivo
- 1 ½ šalica pirea od batata
- 4 žlice pirea od jabuke
- 4 žlice ekstra djevičanskog kokosovog ulja
- ½ šalice šećera kokosovog cvijeta
- 2 žlice kikiriki maslaca
- 1 ½ -2 šalice zobenog napitka
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar