Donosimo ti recept za hranjivi burger od tempeha i svježe paprike koji će tvoje tijelo nahraniti biljnim proteinima, vlaknima i bjelančevinama.
30min
Jednostavna priprema
Datum objave:20.09.2021
Tempeh sitno izmrvite vilicom ili rukama. Vrlo sitno nasjeckajte papriku, protisnite češnjak.
Pomiješajte sve sastojke pa rukama izmijesite u kompaktnu smjesu.
Oblikujte burgere i pržite u dubokom ulju.
Poslužite s malo naribane ili ukiseljene rotkve, rotkvice ili daikona, radi lakše probavljivosti.
NAPOMENA: Zbog svoje hranjivosti i velikog udjela bjelančevina u njima, ovo su odlični burgeri za sportaše i sve koji se bave intenzivnom fizičkom aktivnošću!
Iz kuharice Vege-burgeri, Dunje Gulin u izdanju Planetopije.
Fotografija: Maja Danica Pečanić
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar