bio&bio ekipa predlaže da probate ovaj jednostavan i ukusan čokoladni mousse.
10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:15.04.2014
Ovo je jednostavno rješenje kada vam je potreban ukusan čokoladni desert gotov u tren. Kuhajte zobeni napitak pomiješan s agar agarom jednu minutu. Rastopite čokoladu i stavite sve sastojke u blender. Blendajte nekoliko minuta na najvišoj brzini. Izlijte u željeni kalup i ohladite u hladnjaku. Možete eksperimentirati s dodatkom praha vanilije, cimeta pa čak i chillija. Uživajte :)
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
3 dl zobenog napitka
7 g agar agara u prahu
50 g indijskih oraščića
150 g organske tamne čokolade
2 dl zobenog vrhnja
1 dl agavinog sirupa
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar