Evo super ideje za osvježavajući ljetni desert u čaši od kokosa i manga. Recept ti donosi bio&bio ambasadorica Barbara Medić koja stoji iza instagram profila @bio_by_barbara!
15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:06.07.2022
Limenku šlag kreme od kokosa dobro ohladi u hladnjaku pa prebaci u dublju posudu (dvije žlice tekućine odvoji za kasnije). Dodaj 1- 2 žlice šećera od datulja, prstohvat vanilije u prahu pa mikserom mikasaj 5 do 7 minuta na srednjoj brzini.
Mango očisti i nareži na kockice. Stavi ga u blender, dodaj dvije žlice kokosovog šlaga koji si ranije odvojio/la, dodaj žličicu javorovog sirupa i sok limuna pa blendaj do kremaste teksture.
U rashlađene čaše na stalku prvo stavi izmiksani šlag od kokosa, zatim kremu od manga i tako dok ne potrošiš sve. Dobit ćeš 3 pune čaše.
Ukrasi zaleđenim šumskim voćem ili svježim voćem po želji.
Dobro rashladi i uživaj!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar