Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu
Muffini s bademima i breskvama
Probaj fine muffine s breskvama iz kompota.
60min
Jednostavna priprema
Datum objave:13.12.2017
Zagrij pećnicu na 180 °C. Naulji kalup za muffine (12 komada). Pomiješaj brašno, šećer, sol i prašak za pecivo. U drugoj posudi pomiješaj margarin, maslac od badema, vodu od kuhanja slanutka, vaniliju i mlijeko. Pomiješaj dvije smjese zajedno i ravnomjerno rasporedi u kalupe.
Nareži breskvu na ploškice pa utisni lagano u tijesto pa posipaj pahuljicama/tanko narezanim bademima. Peci 20-ak minuta pa ostavi da se ohladi. Posipaj brašnom od badema.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
100 g brašna od pira
50 g rižina brašna
50 g kokosova šećera
mali prstohvat soli
2 žličice praška za pecivo
4 žlice bio margarina
2 žličice bademova maslaca
3 žlice vode od kuhanja slanutka (može i voda od slanutka iz konzerve)
1 žličice praha vanilije
1 dcl sojina Bonsoy mlijeka
2 polovice breskve iz kompota (kompot bez šećera)
3-4 žlice pahuljica od badema
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar