Zagrij pećnicu na 180 °C. Naulji kalup za muffine (12 komada). Pomiješaj brašno, šećer, sol i prašak za pecivo. U drugoj posudi pomiješaj margarin, maslac od badema, vodu od kuhanja slanutka, vaniliju i mlijeko. Pomiješaj dvije smjese zajedno i ravnomjerno rasporedi u kalupe.
Nareži breskvu na ploškice pa utisni lagano u tijesto pa posipaj pahuljicama/tanko narezanim bademima. Peci 20-ak minuta pa ostavi da se ohladi. Posipaj brašnom od badema.
100 g brašna od pira
50 g rižina brašna
50 g kokosova šećera
mali prstohvat soli
2 žličice praška za pecivo
4 žlice bio margarina
2 žličice bademova maslaca
3 žlice vode od kuhanja slanutka (može i voda od slanutka iz konzerve)
1 žličice praha vanilije
1 dcl sojina Bonsoy mlijeka
2 polovice breskve iz kompota (kompot bez šećera)
3-4 žlice pahuljica od badema
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!