Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Orijentalna hokaido bundeva s cous cousom i grahom
Iva Savić

Orijentalna hokaido bundeva s cous cousom i grahom

Isprobaj ukusno i cjelovito jelo s hokaido bundevom na "istočnjački", prema recepturi @culinarypostcards - bio&bio ambasadorice Ive Savić, s grahom, kuminom, kurkumom i bezglutenskim cous cousom od graška. 

40min
Jednostavna priprema
Datum objave: 19.11.2021
  1. Zagrij pećnicu na 180 stupnjeva.
  2. Očišćenu i narezanu bundevu prelij s malo maslinovog ulja pa stavi peći 25 - 30 min. 
  3. Dok se bundeva peče pripremi cous cous. Tostiraj ga nekoliko minuta na suhoj tavi pa posoli, podlij sa 100 ml vode, prokuhaj pola minute i ostavi sa strane.
  4. U malo većem loncu na maslinovom ulju ugrij začine pa im dodaj grah i dobro promiješaj.
  5. Izvadi grah sa strane pa u lonac dodaj malo ulja, kad se ugrije pirjaj luk desetak minuta dok ne omekša. Zatim mu dodaj grožđice, cous cous i na kraju pečenu bundevu narezanu na kockice.
  6. Na tanjur stavi cous cous s bundevom, a povrh njega grah te na kraju malo mlade salate i nekoliko kapi limuna po želji.

Istaknuti omjeri dovoljni su za 4 porcije. Uslast!

Fotografije: Iva Savić

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)