Recept za lagana vegansku kremu od indijskih oraščića, biljnog vrhnja i limuna donosi ti bio&bio ambasadorica Anita Matić Delić. Odlična je uz organske jagode ili drugo voće po želji!
15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:23.05.2022
Indijske oraščiće procijedi nakon namakanja i isperi pod mlazom vode.
Stavi ih u blender s ostalim sastojcima i sve izmiksaj u gustu, glatku kremu.
Stavi u hladnjak najmanje 1 sat prije posluživanja da se rashladi i stisne.
Krema svoju puninu dobiva ako preko noći odstoji u hladnjaku, ali ako ju odmah koristiš bit će svejedno jako fina, samo rijeđe teksture.
Poslužite ju uz svježe sezonsko voće i orašide po želji uz nekoliko listića svježe mente.
Kremu stavi u staklenku i čuvaj 3-4 dana u hladnjaku.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar