Donosimo ti recept za lagani ljetni kanten s jagodama prema recepturi Anite Matić Delić.
20min
Jednostavna priprema
Datum objave:10.06.2021
Nareži jagode i posloži ih u čaše ili kalupe.
U lončić ulij sok, agavin sirup i agar-agar u prahu te promiješaj. Na srednjoj vatri zakuhaj. Dodaj vaniliju, promiješaj i makni s vatre. Prelij preko voća. Pusti da se prvo ohladi na sobnoj temperaturi, zatim stavi u hladnjak na barem sat vremena, a poželjno je i nešto duže. Posluži uz listiće svježe mente.
Omjeri u receptu dovoljni su za 6-8 porcija.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar