Kategorije
Početna Recepti Palačinke bogate bjelančevinama
Jadranka Boban Pejić

Palačinke bogate bjelančevinama

Donosimo ukusan bezlutenski recept iz kuharice "Prirodno bez glutena" Jadranke Boban Pejić u izdanju Planetopije.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 08.12.2014
  1. Pomiješaj brašno, aru prah, sol, kurkumu i prašak za pecivo.
  2. U drugu posudu pomiješaj mlijeko, vrhnje, vaniliju i rižin slad pa mokre i suhe sastojke sjedini. Ako se previše zgusnulo, dodajte malo mlijeka ili vode. 
  3. Palačinke peci na malo ulja s jedne i druge strane. Dobit ćeš 10 - 12 komada.
  4. Posluži uz neku od salata ili probaj u slatkoj varijanti s pekmezom, namazom od rogača ili s malo javorovog sirupa za slatki doručak ili užinu.


Preuzeto iz kuharice "Prirodno bez glutena" autorice Jadranke Boban Pejić u izdanju Planetopije. 

Recepte iz kuharice prate fotografije Maje Danice Pečanić.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
  • 1/2 šalice prosenog brašna
  • 1/2 šalice kvinojinog brašna
  • 1/2 šalice rižinog brašna
  • 4 jušne žlice aru praha
  • 1/3 čajne žlice soli
  • 1 čajna žlica praška za pecivo
  • 1 šalica sojinog napitka
  • 2 jušne žlice sojinog vrhnja
  • 1 jušna žlica rižinog slada
  • 1 čajna žlica vanilije u prahu
  • 1 čajna žlica kurkume

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)