Donosimo ukusan bezlutenski recept iz kuharice "Prirodno bez glutena" Jadranke Boban Pejić u izdanju Planetopije.
30min
Jednostavna priprema
Datum objave:08.12.2014
Pomiješaj brašno, aru prah, sol, kurkumu i prašak za pecivo.
U drugu posudu pomiješaj mlijeko, vrhnje, vaniliju i rižin slad pa mokre i suhe sastojke sjedini. Ako se previše zgusnulo, dodajte malo mlijeka ili vode.
Palačinke peci na malo ulja s jedne i druge strane. Dobit ćeš 10 - 12 komada.
Posluži uz neku od salata ili probaj u slatkoj varijanti s pekmezom, namazom od rogača ili s malo javorovog sirupa za slatki doručak ili užinu.
Preuzeto iz kuharice "Prirodno bez glutena" autorice Jadranke Boban Pejić u izdanju Planetopije.
Recepte iz kuharice prate fotografije Maje Danice Pečanić.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar