Volimo mahunarke! U varivima i krem juhama, s povrćem ili rižom ali i "na paštetu"!
30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:01.04.2016
Kratko pirjati luk na maslinovom ulju, dodati leću i kuhati otprilike 20 minuta. Kada se ohladi staviti u blender i dodati protisnuti češnjak, umeboshi ocat i začine. Blendati dok postane kremaste teksture. Ukrasiti peršinom i rotkvicama. Ova pašteta od leće voli Zrno tahini kruh i ukiseljeni daikon kao prilog. :)
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 šalica zelene leće
1 ljubičasti luk
2 režnja češnjaka
6 žlica maslinovog ulja
½ žličice crnog papra
½ žličice kurkume u prahu
2-3 žličice umeboshi začina
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar