Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Pečena bundeva sa začinima
bio&bio tim

Pečena bundeva sa začinima

Probaj bundevu ispeći s novom kombinacijom začina. 

30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 20.10.2017

Bundevu nareži na štapiće ili tanje kriške. Smjesu začina s uljem dobro promiješaj i rasporedi po narezanoj bundevi. Stavi je peći na 200 °C u prethodno zagrijanu pećnicu na 20-30 minuta.

Uživaj u bundevi dok je topla i ukrasi svježim klicama po želji. Napravi umak poput tofuneze ili odabari najbolji ketchup

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

1 manja hokaido bundeva
2 režnja češnjaka
1 žličica mljevenom kima
½ žličice mljevenog korijandera
1 žličica slatke ili ljute paprike
½ žličice kurkume u prahu
5 žlica maslinovog ulja
sol i papar po želji

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)