Kategorije
Početna Recepti Pečena bundeva sa začinima
bio&bio tim

Pečena bundeva sa začinima

Probaj bundevu ispeći s novom kombinacijom začina. 

30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 20.10.2017

Bundevu nareži na štapiće ili tanje kriške. Smjesu začina s uljem dobro promiješaj i rasporedi po narezanoj bundevi. Stavi je peći na 200 °C u prethodno zagrijanu pećnicu na 20-30 minuta.

Uživaj u bundevi dok je topla i ukrasi svježim klicama po želji. Napravi umak poput tofuneze ili odabari najbolji ketchup

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
  • 1 manja hokaido bundeva
  • 2 režnja češnjaka
  • 1 žličica mljevenog kima
  • ½ žličice mljevenog korijandera
  • 1 žličica slatke ili ljute paprike
  • ½ žličice kurkume u prahu
  • 5 žlica maslinovog ulja
  • sol i papar po želji

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)