Probaj bundevu ispeći s novom kombinacijom začina.
30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:20.10.2017
Bundevu nareži na štapiće ili tanje kriške. Smjesu začina s uljem dobro promiješaj i rasporedi po narezanoj bundevi. Stavi je peći na 200 °C u prethodno zagrijanu pećnicu na 20-30 minuta.
Uživaj u bundevi dok je topla i ukrasi svježim klicama po želji. Napravi umak poput tofuneze ili odabari najbolji ketchup.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 manja hokaido bundeva
2 režnja češnjaka
1 žličica mljevenog kima
½ žličice mljevenog korijandera
1 žličica slatke ili ljute paprike
½ žličice kurkume u prahu
5 žlica maslinovog ulja
sol i papar po želji
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar