Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Pečena bundeva sa začinima
bio&bio tim

Pečena bundeva sa začinima

Probaj bundevu ispeći s novom kombinacijom začina. 

30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 20.10.2017

Bundevu nareži na štapiće ili tanje kriške. Smjesu začina s uljem dobro promiješaj i rasporedi po narezanoj bundevi. Stavi je peći na 200 °C u prethodno zagrijanu pećnicu na 20-30 minuta.

Uživaj u bundevi dok je topla i ukrasi svježim klicama po želji. Napravi umak poput tofuneze ili odabari najbolji ketchup

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena
Nema komentara. Budi prvi!

1 manja hokaido bundeva
2 režnja češnjaka
1 žličica mljevenom kima
½ žličice mljevenog korijandera
1 žličica slatke ili ljute paprike
½ žličice kurkume u prahu
5 žlica maslinovog ulja
sol i papar po želji

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel