Probajte ovu zdravu&slatku varijaciju popularne kombinacije jabuka i cimeta. Birajte ekološke sastojke za ovaj recept i uživajte u čarobnom mirisu cimeta i okusu prženih lješnjaka i grožđica s jabukom.
10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:04.11.2016
Grožđice namačite u vodi (tek toliko da ih prekrije) 30 minuta pa ih izmiksajte zajedno s vodom od namakanja.
Operite i izdubite jabuke.
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Popržite i sameljite lješnjake pa pomiješajte sa svim ostalim sastojcima.
Jabuke napunite nadjevom, poslažite na protvan (lim za pečenje) za i pecite 30 min.
Ukoliko vam pećnica jače peče odozgo, jabuke prvih petnaest minuta pecite poklopljene pa ih onda otklopite i nastavite peći.
Servirajte dok je još toplo i uživajte!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar