Ovo je naš recept mjeseca s „kraljicom jeseni“ u glavnoj ulozi. S bundevom možete napraviti fine juhe kremaste teskture ili ovaj ukusan pire ljutkastog okusa.
15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:15.10.2014
Na pari skuhajte bundevu, dodajte začine po želji i prije miksanja pirea dodajte konopljino ulje i protisnuti češanj češnjaka. Đumbir će vas zagrijati iznutra, a možete eksperimentirati i s ostalim začinima poput kurkume i kajenskog papra.
Po želji možete dodati i mladi luk ili poriluk.
U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
½ kg bundeve narezane na kockice
1 češanj češnjaka
đumbir u prahu
himalajska sol
konopljino ulje
bioNewsletter
Prijavi se na naš newsletter i ostvari 10% popusta na svoju web shop narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!