Kategorije
Početna Recepti Pire od bundeve s đumbirom
bio&bio tim

Pire od bundeve s đumbirom

Ovo je naš recept mjeseca s „kraljicom jeseni“ u glavnoj ulozi. S bundevom možete napraviti fine juhe kremaste teskture ili ovaj ukusan pire ljutkastog okusa.

15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 15.10.2014

Na pari skuhajte bundevu, dodajte začine po želji i prije miksanja pirea dodajte konopljino ulje i protisnuti češanj češnjaka. Đumbir će vas zagrijati iznutra, a možete eksperimentirati i s ostalim začinima poput kurkume i kajenskog papra.

Po želji možete dodati i mladi luk ili poriluk.

U slast!

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

½ kg bundeve narezane na kockice
1 češanj češnjaka
đumbir u prahu
himalajska sol
konopljino ulje

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)