Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Pivski kruh

Pivski kruh

Pomiješajte odvojeno suhe i tekuće sastojke. Zatim tekuće sastojke umiješajte u suhe pa sve izlijte u nauljeni ili papirom za pečenje obloženi kalup. Nemojte puno miješati. Smjesa bi trebala biti dosta mekana. Pecite u unaprijed zagrijanoj pećnici na 200°C 45-55 minuta.

Recept preuzet iz kuharice Kruh i Peciva, Maje Kefeček
Fotografija: Maja Danica Pečanić

Zbog velikog interesa po treći put ponavljamo radionicu "Gurmanski kruh i peciva"

Pridružite se Maji na novom terminu radionice kuhanja "Gurmanski kruh i peciva 3" u zagrebčkoj Makronovi u utorak 3.11.2015. 17-19 sati, koju smo "reprizirali" zbog velikog interesa. Rezerviraj svoje mjesto dok ih još ima!

Vrijeme pripreme 60 min
Složenost Srednje složena priprema
Sastojci 7 sastojaka

300 g polubijelog pirovog ili pšeničnog brašna
150 g integralnog pirovog ili pšeničnog brašna
2 žlice praška za pecivo (bez aluminija)
1 žlica soli
300 ml pive
150 ml sojinog mlijeka ili vode
4 žlice sjemenki (bundevinih, sezamovih, suncokretovih, lanenih, konopljinih…) 

Na vrh