Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Pivski kruh
Maja Kefeček, učiteljica kuhanja

Pivski kruh

Recept za pivski kruh sa sjemenkama, sojinim napitkom iz popularne Planetopijine kuharice Kruh i peciva. 

60min
Srednje složena priprema
Datum objave: 13.10.2015

Pomiješajte odvojeno suhe i tekuće sastojke. Zatim tekuće sastojke umiješajte u suhe pa sve izlijte u nauljeni ili papirom za pečenje obloženi kalup. Nemojte puno miješati. Smjesa bi trebala biti dosta mekana. Pecite u unaprijed zagrijanoj pećnici na 200°C 45-55 minuta.

Recept preuzet iz kuharice Kruh i Peciva, Maje Kefeček
Fotografija: Maja Danica Pečanić

Zbog velikog interesa po treći put ponavljamo radionicu "Gurmanski kruh i peciva"

Pridružite se Maji na novom terminu radionice kuhanja "Gurmanski kruh i peciva 3" u zagrebčkoj Makronovi u utorak 3.11.2015. 17-19 sati, koju smo "reprizirali" zbog velikog interesa. Rezerviraj svoje mjesto dok ih još ima!

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

300 g polubijelog pirovog ili pšeničnog brašna
150 g integralnog pirovog ili pšeničnog brašna
2 žlice praška za pecivo (bez aluminija)
1 žlica soli
300 ml pive
150 ml sojinog mlijeka ili vode
4 žlice sjemenki (bundevinih, sezamovih, suncokretovih, lanenih, konopljinih…) 

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)