Datum objave:
13.10.2015
Pomiješajte odvojeno suhe i tekuće sastojke. Zatim tekuće sastojke umiješajte u suhe pa sve izlijte u nauljeni ili papirom za pečenje obloženi kalup. Nemojte puno miješati. Smjesa bi trebala biti dosta mekana. Pecite u unaprijed zagrijanoj pećnici na 200°C 45-55 minuta.
Recept preuzet iz kuharice Kruh i Peciva, Maje Kefeček
Fotografija: Maja Danica Pečanić
- 300 g polubijelog pirovog ili pšeničnog brašna
- 150 g integralnog pirovog ili pšeničnog brašna
- 2 žlice praška za pecivo (bez aluminija)
- 1 žlica soli
- 300 ml pive
- 150 ml sojinog mlijeka ili vode
- 4 žlice sjemenki (bundevinih, sezamovih, suncokretovih, lanenih, konopljinih…)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!