Veselimo se sezoni bundeva koju otvaramo ovim finim slanim popečcima od bundeve koji možete kombinirati s jesenskim jelima koja griju i okrepljuju organizam.
20min
Jednostavna priprema
Datum objave:01.10.2013
Predlažemo da kušate ovaj jednostavan i ukusan recept u kojem će uživati svi ljubitelji bogatog, slatkastog okusa bundeve. Postupak je jednostavan.
Ogulite bundevu (kore se mogu iskoristiti za pravljenje temeljca za juhu). Naribajte je na krupno. Umiješajte sol te jedno i drugo brašno.
Zagrijte ulje i stavite manje popečke (oko 3 -4 cm veličine) i pržite dok ne porumene. Možete ih prije prženja uvaljati u sezam.
Izvadite na salvetu da se ocijede i pospite s nekoliko kapi tamarija. Od ove smjese dobit ćete 25 popečaka.
Možete poslužiti uz gusto varivo od povrća i mahunarki, uz razne juhe ili kao ukusan slani snack uz neko ukiseljeno povrće i sl.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1/2 šalice rižinog mlijeka
1/2 manje hokaido bundeve
6 jušnih žlica brašna tip 850
2 jušne žlice rižinog brašna
1 čajna žlica morske soli
Ulje za prženje
Tamari umak od soje
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar