Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Popečci od bundeve

Popečci od bundeve

Predlažemo da kušate ovaj jednostavan i ukusan recept u kojem će uživati svi ljubitelji bogatog, slatkastog okusa bundeve. Postupak je jednostavan.

Ogulite bundevu (kore se mogu iskoristiti za pravljenje temeljca za juhu). Naribajte je na krupno. Umiješajte sol te jedno i drugo brašno.

Zagrijte ulje i stavite manje popečke (oko 3 -4 cm veličine) i pržite dok ne porumene. Možete ih prije prženja uvaljati u sezam.

Izvadite na salvetu da se ocijede i pospite s nekoliko kapi tamarija. Od ove smjese dobit ćete 25 popečaka.

Možete poslužiti uz gusto varivo od povrća i mahunarki, uz razne juhe ili kao ukusan slani snack uz neko ukiseljeno povrće i sl.

Vrijeme pripreme 20 min
Složenost Jednostavna priprema
Sastojci 9 sastojaka

1/2 šalice rižinog mlijeka
1/2 manje hokaido bundeve
6 jušnih žlica brašna tip 850
2 jušne žlice rižinog brašna
1 čajna žlica morske soli
Ulje za prženje
Tamari umak od soje

 

Na vrh