Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Popečci od bundeve
Jadranka Boban Pejić

Popečci od bundeve

Veselimo se sezoni bundeva koju otvaramo ovim finim slanim popečcima od bundeve koji možete kombinirati s jesenskim jelima koja griju i okrepljuju organizam.

20min
Jednostavna priprema
Datum objave: 01.10.2013

Predlažemo da kušate ovaj jednostavan i ukusan recept u kojem će uživati svi ljubitelji bogatog, slatkastog okusa bundeve. Postupak je jednostavan.

Ogulite bundevu (kore se mogu iskoristiti za pravljenje temeljca za juhu). Naribajte je na krupno. Umiješajte sol te jedno i drugo brašno.

Zagrijte ulje i stavite manje popečke (oko 3 -4 cm veličine) i pržite dok ne porumene. Možete ih prije prženja uvaljati u sezam.

Izvadite na salvetu da se ocijede i pospite s nekoliko kapi tamarija. Od ove smjese dobit ćete 25 popečaka.

Možete poslužiti uz gusto varivo od povrća i mahunarki, uz razne juhe ili kao ukusan slani snack uz neko ukiseljeno povrće i sl.

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

1/2 šalice rižinog mlijeka
1/2 manje hokaido bundeve
6 jušnih žlica brašna tip 850
2 jušne žlice rižinog brašna
1 čajna žlica morske soli
Ulje za prženje
Tamari umak od soje

 

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)