Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Popečci od smeđe leće i kvinoje
Iva Savić

Popečci od smeđe leće i kvinoje

Hranjivi i aromatični veganski popečci od leće i kvinoje prema recepturi @culinaryposcards, bio&bio ambasadorice Ive Savić.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 30.10.2021
  1. Kvinoju, leću, korijander, peršin, češnjak i začine ubaci u sjeckalicu ili blender i usitni do fine teksture. 
  2. U dobivenu smjesu dodaj laneno i rižino brašno te prašak za pecivo.
  3. Vlažnim rukama oblikuj popečke i peci na dobro ugrijanom ulju dok ne budu rumeni i hrskavi s obje strane.
  4. Izvadi ih na kuhinjski ubrus kako bi se ocijedio višak masnoće. Po želji dodaj nekoliko kapi limuna. 
  5. Popečke poslužiti uz pire od batata i salatu. 

Istaknuti omjeri su dovoljni za 5 popečaka.  

Fotografija: Iva Savić

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)