Naša Denis je opet nešto fino skuhala! :) Probaj ovaj ukusan veganski rižoto sa šparogama i porilukom.
40min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:21.04.2016
Na kokosovom ulju nekoliko minuta pirjati sitno nasjeckani bijeli dio poriluka, kad uvene, dodati mekši, gornji dio šparoga natrganih na komadiće duljine 2-3 cm. Tvrde dijelove možete sačuvati i iskoristiti za juhu ili temeljac.
Pirjati kratko, podliti s malo vode, da se prekriju šparoge, dodati sitno nasjeckani zeleni dio poriluka, malo soli pa kuhati oko 5 min tj. toliko da šparoge omekšaju
Dodati kuhanu rižu, još kratko pirjati, promiješati, začiniti sušenim origanom i paprom i dodati maslinovo ulje.
Posuti sitno nasjeckanim mladim lukom ili češnjakom i peršinom.
Umjesto šparoga možete koristiti mladi grašak, tikvice, bob, koprivu i slično proljetno povrće.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar