Evo jednostavne ideje za kremasti puding s preljevom od organskih jagoda prema recepturi Doris Valković! Hvala @foodoris koja nam je ovaj desert pripremila na Festivalu zdravlja!
20min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:25.05.2022
Jagode nareži na sitno pa ih stavi kuhati na srednje jakoj vatri zajedno s ostalim sastojcima za umak. Kuhaj dok jagode ne ispuste sok pa pusti da se sve ohladi.
Skuhaj proso prema uputi na pakiranju.
Skuhani proso stavi u blender i izmiksaj s ostalim sastojcima za puding dok ne dobiješ kremastu teksturu bez grudica. Puding možeš jesti ohlađen ili topao.
Serviraj ga u zdjelicu, dodaj umak od jagoda i nasjeckane pistacije.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar