*Omjer za mješavinu začina: 3 cimet : 2 muškatni oraščić : 1 đumbir : 1 klinčić. U mješavinu se može dodati i vanilija po želji. Preporučuje se napraviti smjesu unaprijed da se prožmu arome. Iskoristiti unutar 20 dana.
Zagrij Bonsoy napitak i zobenu kremu. U pire od bundeve dodaj začinsku mješavinu i javorov sirup te umiješaj u homogenu pastu. Prelij vrućim Bonsoy napitkom. Uživaj!
Ako si u Zagrebu, posjeti bio&bio cafe u trgovini Oktogon ili Radnička i probaj Pumpkin spice latte u po recepturi Zlatka Pejića.
- 1 espresso (ili 1 dcl skuhane jake kave)
- 1,5 dcl Bonsoy sojinog napitka
- 0,5 dcl zobene kreme
- 1 žlica pirea od bundeve (muškatne tikve)
- 1 žličica javorovog sirupa
- 1/4 žlice mješavine mljevenih začina cimeta, đumbira, klinčića i muškatnog oraščića*
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!