Preko noći namočite indijske oraščiće, bademe i marelice. Ocijedite i ubacite u multipraktik ili blender, dodavajući mješavinu otopljenog ulja kokosa i rižinog slada. Dodajte kakao u prahu i naribanu koru naranče i temeljito izmiješajte dok smjesa ne postane ujednačena.
Po želji ostavite dio suhih indijskih oraščića grublje mljevenih ako želite postići hrskavu teksturu. Istresite u kalup i dobro pritisnite prstima nauljenima kokosovim uljem.
Po potrebi prijeđite valjkom za tijesto da biste dobili ravnu površinu. Ohladite i režite vlažnim nožem. Uživajte!
1 šalica indijskih oraščića
2 šalice badema
1 šalica suhih eko marelica
5 jušnih žlica kakaa u prahu
1 jušna žlica svježe naribane kore eko naranče
pola šalice ulja kokosa bez mirisa
pola šalice rižinog slada
pola čajne žličice himalajske soli
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!