Kategorije
Početna Recepti Recept za beskvasni kruh s ružmarinom
Marija Cvetković, bio&bio tim Avenue Mall

Beskvasni kruh s ružmarinom

Marija je ispekla kruh s ružmarinom i podijelila s nama recept. U slast!

60min
Srednje složena priprema
Datum objave: 16.07.2015
  1. U velikoj posudi promiješati integralno, pirovo i bijelo brašno.
  2. Zatim dodati zobene pahuljice, lan i ružmarin.
  3. Na kraju ulje, sol te prašak za pecivo.
  4. Sve pomiješati s 350 ml vode.
  5. Mijesiti dok se ne dobije kompaktna podatna smjesa te je staviti u nauljeni kalup.
  6. Ukrasiti sjemenkama po želji. Peći na 180 °C oko 35 minuta.
  7. Uživajte!
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na naš newsletter - poklanjamo kupon s 10% popusta za nove pretplatnike!

bio&bio trgovine (25)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel