Marija je ispekla kruh s ružmarinom i podijelila s nama recept. U slast!
60min
Srednje složena priprema
Datum objave:16.07.2015
U velikoj posudi promiješati integralno, pirovo i bijelo brašno. Zatim dodati zobene pahuljice, lan i ružmarin. Na kraju ulje, sol te prašak za pecivo. Sve pomiješati s 350 ml vode. Mijesiti dok se ne dobije kompaktna podatna smjesa te je staviti u nauljeni kalup. Ukrasiti sjemenkama po želji. Peći na 180 ºC oko 35 minuta. Uživajte!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
450 g pšeničnog integralnog brašna
100 g pirovog brašna
150 g bijelo pšenično brašno
100 g krupnih zobenih pahuljica
30 g lanenih sjemenki
Prstohvat himalajske soli
1 dcl maslinovog ulja
20 g ružmarina
1/2 praška za pecivo
Sjemenke za ukrašavanje po želji
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar