Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Recept za beskvasni kruh s ružmarinom
Marija Cvetković, bio&bio tim Avenue Mall

Beskvasni kruh s ružmarinom

Marija je ispekla kruh s ružmarinom i podijelila s nama recept. U slast!

60min
Srednje složena priprema
Datum objave: 16.07.2015

U velikoj posudi promiješati integralno, pirovo i bijelo brašno. Zatim dodati zobene pahuljice, lan i ružmarin. Na kraju ulje, sol te prašak za pecivo. Sve pomiješati s 350 ml vode. Mijesiti dok se ne dobije kompaktna podatna smjesa te je staviti u nauljeni kalup. Ukrasiti sjemenkama po želji. Peći na 180 ºC oko 35 minuta. Uživajte!

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

450 g pšeničnog integralnog brašna
100 g pirovog brašna
150 g bijelo pšenično brašno
100 g krupnih zobenih pahuljica
30 g lanenih sjemenki
Prstohvat himalajske soli
1 dcl maslinovog ulja
20 g ružmarina
1/2 praška za pecivo
Sjemenke za ukrašavanje po želji

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)